Početna Gradske teme Grad ponudio parcelu za gradnju osmospratnice na Bulevaru Evrope

Grad ponudio parcelu za gradnju osmospratnice na Bulevaru Evrope

0

Novi Sad je ponudio na licitaciji nekoliko placeva za gradnju, među kojima je i parcela na Bulevaru Evrope namenjena za osmospratnicu.

Početna cena za ovu parcelu je 251,3 miliona dinara. Plac zauzima više od 3.200 kvadrata i nalazi se na samom uglu Bulevara Evrope i ulice Aranji Janoša, nedaleko od kružnog toka sa Bulevarom patrijarha Pavla, gde je ranije niklo više solitera.

Pored ove parcele, Uprava za građevinsko zemljište i investicije ponudila je na prodaju i plac od 374 kvadrata u Kornelija Stankovića, malo pre kružnog toka sa Bulevarom Evrope, gde je moguća gradnja petospratnice sa potkrovljem. Početna cena ove parcele je malo više od 45 miliona dinara.

Na javnoj licitaciji su se našle i dve građevinske parcele namenjene za poslovne sadržaje i to jedna na Temerinskom putu površine 283 kvadrata, po ceni od 4,1 milion dinara i druga u Radnoj zoni Sever III u Ulici Nova, severno od Puta novosadskog partizanskog odreda, od 3.185 kvadrata, po ceni od 18,8 miliona dinara.

Sem ovih placeva, u ponudi je i jedan za porodičnu kuću u Ulici Milana Savića bb od 457 kvadrata, po ceni od 4,7 miliona dinara.

Sve ove parcele će se 3. maja naći na javnoj licitaciji u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay