Početna Gradske teme Gradonačelnik primio novosadskog žandarma

Gradonačelnik primio novosadskog žandarma

0

prijem rekordera3 21oktobar

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Svečanoj sali Gradske kuće poručnika novosadske žandarmerije Vinka Trivunovića koji je oborio Ginisov svetski rekord. On je za 24 sata uradio 5820 zgibova, što je za 20 više od dosadašnjeg rekorda.

Čestitam pripadniku Žandarmerije Vinku Trivunoviću na obaranju Ginisovog rekorda u zgibovima. Mi smo ga pozvali da bude gost u Gradskoj kući kako bismo izrazili divljenje prema njegovom podvigu i da mu od srca čestitamo. Sam broj od 5820 deluje impresivno i kad ga samo izgovorite, a posebno je impresivno kada u tolikom broju možete da izvedete jednu zahtevnu fizičku aktivnost. Grad Novi Sad je tehnički i logistički pomogao pripremu poručnika Trivunovića za obaranje ovog rekorda, odnosno olakšao mu da ima što bolje uslove da predstavi, prvenstveno sebe, kao i našu Policiju, Žandarmeriju i državu. Nadam se da će Žandarmerija i dalje biti angažovana na očuvanju mira i stabilnosti u našem gradu i celoj zemlji, kao i da će nastaviti da vodi računa o zaštiti državnih interesa“, rekao je gradonačelnik Vučević.

Poručnik Vinko Trivunović se zahvalio gradonačelniku i Gradu Novom Sadu na podršci i na tome što mu je omogućeno da lakše ostvari svoj san.

“Iza ovog poduhvata je stajala cela moja jedinica Ministartva unutrašnjih poslova, a uz bezrezervnu podršku porodice i prijatelja ja sam se potrudio da pružim svoj maksimum i da osvetlam obraz svakom pripadniku Žandarmerije i radniku MUP-a. Hteo bih da poručim građanima Novog Sada i cele Srbije da se mogu osećati sigurno i bezbedno, jer imaju ovakve jedinice kao što je Žandarmerija”, istakao je Vinko Trivunović i dodao da je bilo neophodno uložiti ogroman fizički i psihički napor, tri godine intenzivnog treniranja i promene u stilu života kako bi se oborio Ginisov rekord u zgibovima.

Autor i foto: NsHronika.rs