Početna Gradske teme “Gugl” starletu Staniju svrstao među alumniste Novosadskog univerziteta

“Gugl” starletu Staniju svrstao među alumniste Novosadskog univerziteta

0

alumnisti_univerzitet_gugl1

Internet pretraživač “Gugl” svrstao je starletu Staniju Dobrojević među istaknute alumniste Univerziteta u Novom Sadu. Kada se u “Gugl” pretraživaču traži Univerzitet u Novom Sadu, dobije se rezultat koji u desnom uglu pokazuje stranicu sa informacijama o univerzitetu gde je na prvom mestu među istaknutim alumnistima starleta.

Pored učesnice rijalitija, tu su imena srpskih političara koji su studirali na Univerzitetu u Novom Sadu, a Stanija je u društvu Bojana Pajtića, Nenada Čanka, Borka Stefanovića, kao i violiniste Dejana Bogdanovića.

Stanija inače završava Ekonomski fakultet Univerziteta u Novom Sadu čime se hvalila u rijalitiju “Farma” koji je u toku, na kojem joj je navodno ostao još samo diplomski ispit.

Na stranici Univerziteta u Novom Sadu na platfomi “Vikipedija” među istaknutim alumnistima nema Stanije Dobrojević, tako da je očigledno najpoznatniji internet pretraživač starletu greškom svstao u društvo alumnista, odnosno najvažnijih ljudi koji su diplomirali na novosadskom univerzitetu.

Autor: Blic
Foto: Fejsbuk