Početna Gradske teme Hitno potrebna pomoć za porodicu Đurkić!!!

Hitno potrebna pomoć za porodicu Đurkić!!!

0

Sedmočlanoj porodici Đurkić iz Novog Sada, hitno je potreban krov nad glavom. Na ledini kod okretnice četvorke kod Limana 4 (pored kasarne), u baraci koju su sami sagradili, živeli su 14 godina kako su umeli i uspevali.

Početkom godine, to zemljište je postalo privatno i mora se u potpunosti očistiti za predstojeću gradnju. Iako mesecima pokušavaju da nađu novi dom, Đurkići nisu uspeli, a rok je istekao i preti im rušenje barake bagerom.
Ukoliko u narednim danima ne pronađu novi krov nad glavom, Centar za socijalni rad, oduzeće roditeljima mališane.

Đurkići imaju petoro divne i vredne dece. Četvoro su učenici Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” i odlični su đaci, dok je najmlađa devojčica predškolskog uzrasta.
Apel za pomoć ovoj porodici stigao je upravo od škole koju deca pohađaju i u kojoj su i direktor i učitelji zabrinuti za njihovu budućnost.

Posetili smo ih i uverili se da je zaista reč o porodici, voljenoj deci i roditeljima koji se trude koliko god su u mogućnosti!
Zato nam je potrebna finansijska, idejna, informativna ili bilo koja raspoloživa pomoć da ovoj porodici što pre pronađemo dom, kako se ne bi razdvojila!!
Ukoliko ste u mogućnosti da donirate novac za kupovinu ili iznajmljivanje kuće, to možete učiniti na žiro račun:

Banke Intesa: ‎160-450858-70
Vojvođanske banke: ‎355-3200555580-26 – devizni račun

Autor: Nshronika