Početna Gradske teme Hitno potrebna pomoć za porodicu Đurkić!!!

Hitno potrebna pomoć za porodicu Đurkić!!!

Sedmočlanoj porodici Đurkić iz Novog Sada, hitno je potreban krov nad glavom. Na ledini kod okretnice četvorke kod Limana 4 (pored kasarne), u baraci koju su sami sagradili, živeli su 14 godina kako su umeli i uspevali.

Početkom godine, to zemljište je postalo privatno i mora se u potpunosti očistiti za predstojeću gradnju. Iako mesecima pokušavaju da nađu novi dom, Đurkići nisu uspeli, a rok je istekao i preti im rušenje barake bagerom.
Ukoliko u narednim danima ne pronađu novi krov nad glavom, Centar za socijalni rad, oduzeće roditeljima mališane.

Đurkići imaju petoro divne i vredne dece. Četvoro su učenici Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” i odlični su đaci, dok je najmlađa devojčica predškolskog uzrasta.
Apel za pomoć ovoj porodici stigao je upravo od škole koju deca pohađaju i u kojoj su i direktor i učitelji zabrinuti za njihovu budućnost.

Posetili smo ih i uverili se da je zaista reč o porodici, voljenoj deci i roditeljima koji se trude koliko god su u mogućnosti!
Zato nam je potrebna finansijska, idejna, informativna ili bilo koja raspoloživa pomoć da ovoj porodici što pre pronađemo dom, kako se ne bi razdvojila!!
Ukoliko ste u mogućnosti da donirate novac za kupovinu ili iznajmljivanje kuće, to možete učiniti na žiro račun:

Banke Intesa: ‎160-450858-70
Vojvođanske banke: ‎355-3200555580-26 – devizni račun

Autor: Nshronika