Početna Gradske teme Hor Muzičke radionice “Music star”, bend “Muzika srca” i DJ Little Šuja...

Hor Muzičke radionice “Music star”, bend “Muzika srca” i DJ Little Šuja b2b Mista Highrie na Trgu slobode!

_ADR9252

“Novosadski Winter Fest” i ove nedelje na Trgu slobode nastavlja sa muzičkim programom, a naši izlagači u drvenim kućicama sa sjajnom ponudom suvenira, rukotvorina, različitim kulinarskim specijalitetima, ponudom vina i drugim različitim proizvodima.

_ADR9184

Juče smo zbog vremenskih prilika, nažalost, morali da otkažemo nastup AZRA Tribute benda, ali njihov nastup organizovaćemo u narednom periodu čim to vreme dozvoli. Od 19h slušali smo DJ Bazz na centralnoj bini.

_ADR9136

Večeras od 18h na bini će nastupiti hor Muzičke radionice “Music star” iz Beočina.
Od 19h slušaćemo još jednom nastup grupe “Muzika srca”, a na linku pogledajte kako je njihov nastup na “Novosadskom Winter Festu” izgledao 26. decembra.

_ADR9186

Od 20h muziku će puštati DJ Little Šuja b2b Mista Highrie.
U drvenoj kućici koju smo ustupili dečijim i humanitarnim ustanovama od danas se nalazi organizacija “Čepom do osmeha”. Svratite do njihove kućice, ostavite plastične čepove, jer prihod od njihove prodaje odlazi u humanitarne svrhe.
Provozajte se fijakerom, vašu fotografiju uz zvanični hešteg #NSWinterFest postavite na društvene mreže, a fotografije sa najviše lajkova obradovaćemo zimovanjem na Kopaoniku. Pobednike ćemo proglasiti 1. februara na našoj Fejsbuk stranici.
Na panoima možete pogledati izložbu o Poljskoj, koja je realizovana uz pomoć Ambasade Poljske i UK Parobrod.

_ADR9168

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 2. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

Autor: NsHronika