Početna Gradske teme Hor “Pčelice” i “Magična nota”, DJ Selecta Podstrekivac na Trgu slobode

Hor “Pčelice” i “Magična nota”, DJ Selecta Podstrekivac na Trgu slobode

_ADR9168

Prisutni na “Novosadskom Winter Festu” i juče su uživali u nastupu najmlađih, ali i onih starijih, grejući se kuvanim vinom, kuvanom rakijom, toplom čokoladom i čajem.

Prvo su nastupili članovi hora Muzičke radionice “Music star” iz Beočina, a nakon njih ponovo smo na našem festivalu imali priliku da slušamo bend “Muzika srca”. Za kraj večeri muziku je birao DJ Little Šuja b2b Mista Highrie.

Večeras od 18h nastupiće hor osnovne muzičke škole iz Vrbasa “Pčelice” i hor “Magična nota”. Na centralnoj bini od 19h slušaćemo muziku po izboru DJ Selecta Podstrekivac.

Provozajte se fijakerom, vašu fotografiju uz zvanični hešteg #NSWinterFest postavite na društvene mreže, a fotografije sa najviše lajkova obradovaćemo zimovanjem na Kopaoniku. Pobednike ćemo proglasiti 1. februara na našoj Fejsbuk stranici.

Na panoima možete pogledati izložbu o Poljskoj, koja je realizovana uz pomoć Ambasade Poljske i UK Parobrod.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 2. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

Autor: NsHronika