Početna Gradske teme Igranka “K’o nekad u 8” u petak na Štrand Summer Festu!

Igranka “K’o nekad u 8” u petak na Štrand Summer Festu!

0
Peta po redu Štrand Summer Fest igranka biće održana u petak, 28. jula od 20h na platou ispod Mosta slobode na Štrandu. Ovog petka igranka je okrenuta svima koji vole stari rock ‘n’ roll. Svi posetioci Štranda i svi zainteresovani Novosađani biće u prilici da čuju strane i domaće rock ‘n’ roll hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošlog veka. I da plešu dok im noge ne utrnu!
Duh starih dobrih vremena probudiće Bijelo dugme, Smak, Idoli, Riblja čorba, ali i Rolling Stones, Elvis Presley, ZZ top i mnogi drugi.
Igranke će se celo leto održavati petkom (k’o nekad) u 8 uveče a u sklopu manifestacije Štrand Summer Fest koja se održava na Štrandu od 8. juna do 8. septembra.

Ulaz je slobodan.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest