Početna Gradske teme Imlek obradovao đake mlečnim paketićima

Imlek obradovao đake mlečnim paketićima

0

Imlek Ns

Povodom Svetskog školskog dana mleka, kompanija Imlek, vodeći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda u našoj zemlji, obradovala je mlečnim paketićima 2000 đaka prvaka iz 5 gradova u Srbiji.

Predstavnici kompanije Imlek posetili su Osnovnu školu “Sveti Sava” u Lazarevcu i mališanima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe, podelili ukusne paketiće Moja Kravica Čokoladnog mleka, kao i Moja Kravica Milkšejk sa ukusom jagode i vanile.

Zahvaljujući kontinuiranoj saradnji koju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja ima sa kompanijom Imlek, donirana sredstva su pored osnovne škole u Lazarevcu, uručena i školama iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca i Subotice, kako bi se obeležio Svetski školski dan mleka.

Kompanija Imlek već tradicionalno donira paketiće sa Imlekovim proizvodima pojedincima i institucijama širom naše zemlje, pa smo tako i ovoga puta, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, želeli da iznenadimo đake prvake slatkim mlečnim paketićima i poželimo im uspešnu školsku godinu“, istakla je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Autor i foto: NsHronika.rs