Početna Gradske teme Izmena saobraćaja zbog obeležavanja godišnjice Novosadske racije

Izmena saobraćaja zbog obeležavanja godišnjice Novosadske racije

0

Povodom obeležavanja godišnjice Novosadske racije određuje se privremena zabrana saobraćaja na Keju žrtava racije u Novom Sadu, od Trga neznanog junaka do Radničke ulice, i delu Ulice Maksima Gorkog, od Ulice Sonje Marinković do Keja žrtava racije.

Takođe se određuje privremena zabrana saobraćaja na desnoj saobraćajnoj traci i zabrana parkiranja na parkiralištu za turističke autobuse na Keju žrtava racije u Novom Sadu, od Ulice Maksima Gorkog do Trga neznanog junaka, zbog potrebe parkiranja reportažnih kola i obezbeđivanja| manipulativnog prostora u okviru održavanja komemoracije žrtvama novosadske racije.

Privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija javnog gradskog prevoza broj 11A i 11B u delu koja se pruža Kejom žrtava racije i delom Bulevara Cara Lazara tako da koristi Stražilovsku ulicu, Žarka Zrenjanina, Bulevar Mihajla Pupina i Trg neznanog junaka i dalje postojećom trasom. Na izmenjenom delu trase navedenih linija koriste se postojeća stajališta drugih autobuskih linija.

Privremena zabrana saobraćaja na Keju žrtava racije važi 23. januara od 11 do 14 časova, a privremena zabrana saobraćaja na desnoj saobraćajnoj traci zbog potrebe parkiranja reportažnih kola važi 23. januara od 7 do 16 časova.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay