Početna Gradske teme Izmena saobraćaja zbog radova na delu Bulevara oslobođenja

Izmena saobraćaja zbog radova na delu Bulevara oslobođenja

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad danas, 15. jula, počinje sa radovima na izgradnji i rekonstrukciji vrelovodne mreže od Toplane „Jug“, duž Bulevara oslobođenja i Ulice Braće Ribnikar do Ulice Miše Dimitrijevića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Radovi na rekonstrukciji navedene deonice obavljaće se fazno i javnost će blagovremeno biti obaveštena o dinamici radova, odnosno daljim izmenama režima saobraćaja u ovom delu grada.

U prvoj fazi radova duž Bulevara oslobođenja od objekta „ED Novi Sad“, do raskrsnice sa Ulicom Braće Ribnikar, ukida se parking u ovom delu Bulevara oslobođenja kao i krajnja desna saobraćajna traka zbog potrebe pristupa građevinske mehanizacije.

Rok završetka svih radova je 5. septembar 2020. godine.

U okviru radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića od srede, 15. jula, doći će do izmene režima saobraćaja.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena zabrana saobraćaja u Ulici Miše Dimitrijevića, od Ulice Braće Ribnikar do raskrsnice sa Gogoljevom ulicom.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 17. avgusta 2020. godine.

Izvor: NSU
foto: Pixabay