Početna Gradske teme Izmena saobraćaja zbog radova na delu Bulevara oslobođenja

Izmena saobraćaja zbog radova na delu Bulevara oslobođenja

0

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad danas, 15. jula, počinje sa radovima na izgradnji i rekonstrukciji vrelovodne mreže od Toplane „Jug“, duž Bulevara oslobođenja i Ulice Braće Ribnikar do Ulice Miše Dimitrijevića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Radovi na rekonstrukciji navedene deonice obavljaće se fazno i javnost će blagovremeno biti obaveštena o dinamici radova, odnosno daljim izmenama režima saobraćaja u ovom delu grada.

U prvoj fazi radova duž Bulevara oslobođenja od objekta „ED Novi Sad“, do raskrsnice sa Ulicom Braće Ribnikar, ukida se parking u ovom delu Bulevara oslobođenja kao i krajnja desna saobraćajna traka zbog potrebe pristupa građevinske mehanizacije.

Rok završetka svih radova je 5. septembar 2020. godine.

U okviru radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića od srede, 15. jula, doći će do izmene režima saobraćaja.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena zabrana saobraćaja u Ulici Miše Dimitrijevića, od Ulice Braće Ribnikar do raskrsnice sa Gogoljevom ulicom.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 17. avgusta 2020. godine.

Izvor: NSU
foto: Pixabay