Početna Gradske teme Izmena trase linija broj 3 i 13, privremeno skraćenje trase linije 72

Izmena trase linija broj 3 i 13, privremeno skraćenje trase linije 72

0

Autobusi na linijama 3 i 13 sutra i prekosutra, 12. i 13. aprila, privremeno će saobraćati izmenjenim trasama, saopštilo je JGSP “Novi Sad”.

Kako navode, zbog radova na postavljanju usporivača saobraćaja u Ulici Janka Čmelika, od Ulice Oblačića Rada do Ulice Orlovića Pavla, autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način:

Linija broj 3

Smer iz Petrovaradina

Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).

Smer sa Detelinare

Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A), odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linija broj 13

Smer sa Univerziteta

Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića; gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare

Kao polazno stajalište koristiće se stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će autobusi saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Privremeno skraćenje trase linije 72

Osim toga, od danas je na liniji 72 Novi Sad-Paragovo skraćena trasa na polascima koji saobraćaju do raskrsnice Venac, pa autobusi saobraćaju do i od okretnice Paragovo. Očekivano važenje izmene je do 10. 05. 2022. godine.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay