Početna Gradske teme Izmeštanje cevovoda u Sremskoj Kamenici: Pojedina naselja u sredu bez vode

Izmeštanje cevovoda u Sremskoj Kamenici: Pojedina naselja u sredu bez vode

Magistralni cevovod duž Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici biće izmešten zbog izgradnje kružne raskrsnice.

Reč je o budućnoj kružnoj raskrsnici na ukrštanju ulica Branislava Bukurova, Put doktora Goldmana, Svetozara Miletića i Moše Pijade u Sremskoj Kamenici. Pomenuti cevovod sa rezervoara “Institut” snabdeva rezervoare “Tatarsko brdo” i “Čardak”, neophodno je njegovo izmeštanje u zoni buduće kružne raskrsnice, poručuju u “Vodovodu i kanalizaciji”.

Radovi će se izvoditi u sredu, 20. februara od 8 do 17 časova, a obavlja ih Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije sa svojim izvođačima. “Vodovod” će zatvoriti delove vodovodne mreže i pratiti radove u skladu sa dogovorenom dinamikom.

Zbog planiranih radova u sredu će bez vode od 8 do 18 časova ostati sledeći delovi sremske strane grada:
– Bukovac
– Petrovaradinska naselja – Karagača, Širine, Puckaroš, Zanoš, Petrovaradinska tvrđava, Ribnjak i potez oko ulice Kamenički put
– Deo Sremske Kamenice ograničen ulicama Vojvode Putnika, Zmaj Jovinom i Ulicom Lole Ribara do Paragovskog puta uključujući i centar Sremske Kamenice, kao i naselje Marko Orešković. Takođe, bez vode će ostati i kamenička naselja Tatarsko brdo, Čardak, Livade, Glavica i Mišeluk

Institut u Sremskoj Kamenici će imati stalno i kontinuirano snabdevanje vodom i biće izuzet od isključenja, naglašavaju u “Vodovodu”.

Raspored cisterni sa pijaćom vodom će biti naknadno objavljen.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay