Početna Gradske teme Javni poziv za obuku žena preduzetnica

Javni poziv za obuku žena preduzetnica

zena_preduzetnicaGrad Novi Sad je objavio Javni poziv ženama preduzetnicama čije preduzeće ili radnja ima sedište na teritoriji Novog Sada, a koje su zainteresovane za obuku u oblasti preduzetništva.

Obuka će se vršiti po unapred utvrđenom programu, a sadržaće teme vezane za preduzetništvo, marketing, prodaju, finansije i računovodstvo, menadžment i poslovnu organizaciju, upravljanje ljudskim resursima i druge teme.

Cilj obuke je da se ženama preduzetnicama, pruži stručna pomoć i podrška kako bi ojačale svoje kapacitete neophodne za poslovanje. Takođe, cilj je i da se poveća broj preduzeća i preduzetničkih radnji u vlasništvu žena, odnosno da se kroz promociju preduzetnica i njihovih biznisa motivišu i druge potencijalne preduzetnice da postanu profesionalno samostalne.

Uslovi da se preduzetnice iz Novog Sada mogu prijaviti za obuku su da imaju registrovano preduzeće ili preduzetničku radnju, upisanu u Registar Agencije za privredne registre, sa aktivnim statusom i poslovanjem od jedne do tri godine i da imaju prebivalište na teritoriji Grada Novog Sada.

Zahtevi se podnose Gradskoj upravi za privredu, Rumenačka 110a, u kancelariji broj 10,  rok za podnošenje zahteva je 27. jul 2015. godine, a više informacija je moguće pronaći na linku http://j.mp/ns-zene-preduzetnice.

Autor:021

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here