Početna Gradske teme Jesenji ciklus “Cvetnih pijaca” od 15. septembra

Jesenji ciklus “Cvetnih pijaca” od 15. septembra

Sve kraći dani i duže noći signal su da nam jesen kuca na vrata sa svim svojim čarima. Sa prvim jesenjim danima stižu nam i raskošni cvetovi hrizantema i viola, kao i razni jesenji plodovi…

Pokret gorana Novog Sada tradicionalno, po četrnaesti put, u ovo doba godine priprema “Cvetne pijace” sa ciljem da svi naši sugrađani i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.

Kako se najavljuje, “Cvetne pijace” će i ovog puta imati nekoliko izložbenih celina – izložbu cveća i sadnica, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izložbu starih i umetničkih zanata.

Planirani termini održavanja “Cvetnih pijaca” za jesen 2017. godine su sledeći:

• I “Cvetna pijaca” – 15-16. 9. 2017.
• II “Cvetna pijaca” – 22-23. 9. 2017.
• III “Cvetna pijaca” – 29-30. 9. 2017.
• IV “Cvetna pijaca” – 6-7. 10. 2017.
• V “Cvetna pijaca” – 13-14. 10. 2017.

– I ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, zdravu hranu, med i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca – poručuju iz Pokreta gorana Novog Sada, najavljujući usput i 14. “Novosadsku jesen”, koja će se održati od 24. do 28.oktobra na prvom spratu SPC “Vojvodina”.

Izvor: mojnovisad

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here