Početna Gradske teme JKP Informatika: Račune pristigle tokom vanrednog stanja izmiriti do kraja godine

JKP Informatika: Račune pristigle tokom vanrednog stanja izmiriti do kraja godine

JKP “Informatika” Novi Sad podseća građane da je nedavno u potpunosti otklonila posledice teškog hakerskog napada koji se dogodio 1. marta.

Pušten je u rad video nadzor Grada Novog Sada, u funkciji je kompletan informacioni sistem gradske uprave Novog Sada i omogućen je rad svim gradskim upravama i gradskim preduzećima na istom nivou kao pre napada. Korisnicima je ponovo dostupna Veb stranica JKP „Informatika“ Novi Sad preko koje imaju uvid u stanje zaduženja za objedinjenu naplatu komunalno stambenih usluga.

Napominjemo da naplatna mesta JKP „Informatika“ Novi Sad ne rade u skladu sa usvojenim merama štaba za vanredne situacije Grada Novog Sada. Obustavljeni su svi postupci koji se vode kod javnih izvršitelja na period od 90 dana, a računi dospeli i izdati za vreme trajanja vanrednog stanja mogu da se izmire do kraja 2020. godine, građanima koji iz objektivnih razloga ne budu mogli da izmire svoje obaveze do kraja 2020. godine biće omogućeno zaključenje sporazuma sa JKP „Informatika“ Novi Sad o plaćanju na rate u 2021. godini.

Javnost će blagovremeno biti obaveštena o nastavku rada naplatnih mesta JKP „Informatika“ Novi Sad.

Izvor: Dnevnik
Foto: Pixabay