Početna Gradske teme Kancelariji za međunarodnu saradnju PMF-a otvorila konkurs za radnu praksu

Kancelariji za međunarodnu saradnju PMF-a otvorila konkurs za radnu praksu

0

download

Kancelarija za međunarodnu saradnju Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu otvorila je konkurs za jednog praktikanta na period od četiri meseca, u trajanju od 23. marta 2015. do 31. jula 2015. godine.
Studentska radna praksa podrazumeva aktivno učestvovanje u obavljanju administrativnih poslova kancelarije u vezi sa projektima mobilnosti studenata i osoblja i međunarodnim projektima kojima koordinira Kancelarija za međunarodnu saradnju PMF-a.
Praktikant će sve zadatke obavljati uz mentorstvo i koordinaciju šefa Kancelarije, a po završetku dobija potvrdu o obavljenoj praksi. Učesnici ovog programa mogu biti studenti Unvierziteta u Novom Sadu na osnovnim (najmanje tri završene godine), master ili doktorskim studijama, sa odličnim znanjem engleskog jezika i naprednim znanjem rada na računaru.

Prednost će imati kandidati koji poseduju sposobnost rada u softverima za video-editing, obradu fotografija i zvuka, dizajn (napredno znanje programa poput Photoshop, Premier, i sl.).

Za više informacija i prijavu možete posetiti sajt fakulteta.