Početna Gradske teme Karin komerc: Izlivanje betona u šumu na Šodrošu greška zaposlenog koji je...

Karin komerc: Izlivanje betona u šumu na Šodrošu greška zaposlenog koji je sankcionisan

0

Kompanija “Karin komerc” u odgovoru za 021.rs navodi da je slučaj izlivanja betona u šumu na Šodrošu propust zaposlenog, te da su svesni njegove štetnosti.

Kako tvrde u odgovoru za pomenuti portal, u blizini te lokacije je isporučivan beton za postolje za reklamu, a po završetku betoniranja se obično vrši ispiranje levka, kako preostali beton ne bi ispao sa miksera i oštetio vozila ili saobraćajnice.

“Taj proces ispiranja se uvek vrši na samom mestu radova, koje je dužan da obezbedi naručilac betona na svom gradilištu”, ističu.

Dodaju da snimak koji je nastao u šumi na Šodrošu prikazuje “nepromišljeni postupak pojedinačnog zaposlenog” njihove kompanije.

“Naime, vozač miksera na snimku je po savetu naručioca, a bez ikakvog naloga od strane svojih nadređenih, izvršio ispiranje levka na spornom mestu. Jasno je da je u pitanju pojedinačni slučaj, jer nije uočen ni snimljen više nijedan mikser”, naglašavaju iz ove kompanije.

Kako navode, odmah po saznanju da je došlo do ispiranja levka na ovakav način, koji nije u skladu sa procedurama kompanije, zaposleni je sankcionisan, a preostali beton u istom danu uklonjen sa lokacije i dodaju da se ovo lako može utvrditi na licu mesta.

“Ovim putem kompanija želi da istakne da je svesna propusta koji je učinjen i štetnosti istog i uložiće sve napore da se ovakvi slučajevi više ne pojavljuju”, zaključuje se u odgovoru za 021.rs.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay