Početna Gradske teme Kids Cinestar -bioskopska sala s toboganom, igrama i modifikovanim nivoom zvuka

Kids Cinestar -bioskopska sala s toboganom, igrama i modifikovanim nivoom zvuka

0

Kids Cinestar je novi projekat bioskopa “Cinestar”, a u pitanju je bioskopska sala koja je u potpunosti dizajnirana i prilagođena deci.

Mislilo se na sve, od velikog tobogana, kojim se deca spuštaju u bazen s lopticama, didaktičkih igara, živopisnih vreća za sedenje do drugih, na prvi pogled manje vidljivih, ali jednako važnih detalja.

Kids Cinestar sala ima 48 kožnih udobnih sedišta sa držačima za piće i u potpunosti je “child frendly”, s modifikovanim nivoom zvuka, jačinom svetla i kraćim reklamama. Igranje u sali će trajati 20 minuta pre projekcije filma. U prostoru za igru, koji je odvojen ogradama, deca će izuvati svoje cipelice i odlagaće ih u posebne ormariće, pa je na taj način rešeno i pitanje higijene.

Ovim novim projektom, Cinestar bioskopi će koncept “Family friendly cinema”, koji neguju od početka, dići na još viši nivo, a najmlađim posetiocima će povezati dve stvari koje najviše vole – igranje i film.

Direktor kompanije “Cinestar Cinemas Srbija” Zoran Savić kaže da filmska avantura u Kids cinestar dvorani počinje igrom.

– Cinestar Cinemas je oduvek bio i porodični bioskop i naša ponuda za decu je jako bogata, od proslava rođendana u rođendaonicama, povoljnijih matine termina i porodičnog vikenda, do najnovije kartice “Family club” koja nudi odlične pogodnosti i niže cene ulaznica za porodice, itd. Ideja s Kids dvoranom bila je da stvorimo prostor u našem bioskopu u kome će deca i roditelji uživati u magiji filmova u dvorani koja je dizajnirana specijalno za njih. Već imamo jako puno upita za proslave rođendana u ovoj dvorani. Ovo je potpuno novi koncept koji smo razvili i prvi smo ga predstavili u Srbiji, ali i u regiji. Sve je urađeno da se najmlađi posetioci, ali i njihovi roditelji osećaju prijatno – od predivnog kafe bara za roditelje odmah ispred dvorane, do toaletnog prostora, sve je na dohvat ruke – navodi Savić.

Svečano otvaranje sale je danas, 1. decembra u 11 časova u TC BIG.

Izvor: 021
Foto: Cinestar/Promo