Početna Gradske teme Konačna lista korisnika 276 stanova u Veterniku

Konačna lista korisnika 276 stanova u Veterniku

0

Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica, daje 276 stambenih jedinica u Veterniku u zakup, na određeno vreme, sa mogućnošću kupovine u okviru RSP-Potprojekat 5-stambene jedinice.

Na 50. sednici održanoj dana, 23. januara, komisija je utvrdila Konačnu listu korisnika rangiranih prema redu prvenstva na osnovu ispunjenosti uslova i broja osvojenih bodova.

Konačna lista korisnika rangiranih prema redu prvenstva na osnovu ispunjenosti uslova i broja osvojenih bodova biće objavljena danas, 28. januara, na oglasnim tablama Odseka za izbegla, prognana i raseljena lica Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu Grada Novog Sada i mesnih zajednica Grada Novog Sada, internet prezentaciji Grada Novog Sada www.novisad.rs i Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs.

Pomoć za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem 276 stambenih jedinica u zakup na određeno vreme sa mogućnošću kupovine, Komisija za izbor korisnika dodeljuje licima koja se nalaze na Konačnoj listi korisnika, rangiranih prema redu prvenstva na osnovu ispunjenosti uslova i broja osvojenih bodova.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay