Početna Gradske teme Konferencija o filantropiji “Gradimo kulturu dobročinstva”

Konferencija o filantropiji “Gradimo kulturu dobročinstva”

0

download

Udruženje Biznisnova – cenar za proaktivno poslovanje iz Novog Sada, u saradnji sa Školom poslovnih veština iz Beograda, u sredu 1. aprila organizuje konferenciju o filantropiji “Gradimo kulturu dobročinstva”.
Program će se realizovati u Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu, u periodu od 16 do 20 časova.

Cilj konferencije je razvoj kulture filantropije u Srbiji i predstavljanje aktivnih filantropskih programa. Rezultati istraživanja o filantropiji pokazali su da u Srbiji postoji 90-130 akcija mesečno koje doprinose dobrobiti društva, što je povećanje od 45% u odnosu na period od par godina ranije, navedeno je u saopštenju Biznisnove.

Učešće je besplatno uz obaveznu prijavu na biznisnova.org@gmail.com .

Program Konferencije moguće je pogledati na zvaničnoj Facebook stranici.

Konferencija se organizuje uz podršku Američke ambasade u Beogradu i Univerziteta u Novom Sadu, u saradnji sa Unesco katedrom, EUinfo pointom – informacionim centrom Delegacije EU i udruženjem Marita zapadni Balkan.

Partneri u realizaciji konferencije koji će se predstaviti na konferenciji su: Delta Holding, fondacija Podrži život, fondacija Novak Đoković, Erste Bank a.d. Novi Sad, Trag fondacija, udruženje “DEBRA”, Nacionalna organizacija za retke bolesti Srbije, BELhospice .

Autor i foto: NsHronika.rs