Početna Gradske teme Konkurs za novu generaciju terenskih radnika

Konkurs za novu generaciju terenskih radnika

0

Udruženje Prevent poziva mlade da se uključe u rad organizacije i budu deo nove generacije terenskih radnika koji će uticati na društvene i socijalne promene u Novom Sadu, Beogradu i šire.

Osobe koje prođu obuku biće uključene u rad organizacije, a prvenstveno kao terenski radnici u dosezanju korisnika droga u oba grada i seksualnih radnica u Novom Sadu.

U Preventu očekuju da se prijave mladi od 18 do 30 godina, snažno motivisane, odgovorne i posvećene osobe sa dovoljno slobodnog vremena, koje su spremne da se obavežu na rad u naredne dve godine, osobe otvorenih stavova kako prema pomenutoj ciljnoj grupi, tako prema i drugim osetljivim grupama, potom samoinicijativne, kreativne i preduzimljive osobe koje imaju pristup internetu i aktivno koriste kompjuter, mejl, socijalne mreže i oni koji žele novi krug prijatelja, dobro druženje i putovanja.

Svi zainteresovani mogu da se prijave popunjavanjem formulara na sajtu www.prevent.org.rs najkasnije do 31. oktobra.

Oni koji budu ispunjavali osnovne uslove biće pozvani na intervju, a prednost će imati studenti medicine, socijalnog rada, psihologije, pedagogije, specijalne rehabilitacije i srodnih nauka.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay