Početna Gradske teme “Ledena šuma” ponovo u Dunavskom parku

“Ledena šuma” ponovo u Dunavskom parku

Novosađani će i ove zime imati priliku da uživaju u ledenoj zimskoj čaroliji u Dunavskom parku. U toku je izgradnja klizališta za manifestaciju “Ledena šuma” koja će zvanično početi 8. decembra.

Dunavski park, od početka decembra, postaje mesto snežne avanture, a klizalište koje se gradi na površini od 1.300 kvadratnih metara pružiće svim posetiocima vrhunsku zabavu i razonodu.

I ove godine biće postavljen Snežni grad, u okviru kojeg će se predstaviti zanatlije i umetnici, a svi posetioci će moći da uživaju i u bogatom kulturno-umetničkom programu.

– Jedna od novina koje smo uveli ove godine sem različitog pozicioniranja stvari koje su nama važne iz tehničko organizacionog aspekta je kružni tok na ledu koji uvodimo ove godine prvi put. Ja mislim da to može biti zaista zanimljivo. Prošle godine se ljudima zaista dopalo i onda smo mi rešili da i ove godine to napravimo samo da poboljšamo jer smo uvideli prošlogodišnje nedostatke pa kako bi svima bilo još bolje planiramo da to dignemo na viši nivo – kaže predstavnica “Ledene šume” Jelena Nenadov.

Ledena šuma predstavlja mesto gde se susreću mnoge generacije pronalazeći svoj kutak za razonodu i uživanje.

Ukoliko ne posedujete klizaljke, možete ih iznajmiti u “Ledenoj šumi”, a ulaznice će koštati od 200 do 250 dinara u zavisnosti od uzrasta i smene. Radno vreme je od 9.30 do 23 sata radnima danima, a petkom i subotom ljubitelji klizanja imaće priliku da uživaju u tom sportu i u noćnoj smeni.

Izvor: RTV
Foto: ledenasuma.rs