Početna Gradske teme Letnja razmena knjiga u nedelju u Eđšegu

Letnja razmena knjiga u nedelju u Eđšegu

0

Letnja Novosadska razmena knjiga održaće se u nedelju, 14. jula, u Kulturnoj stanici Eđšeg, u Antona Čehova 4.

Knjige koje vam više nisu potrebne ili ih više neće čitati, a u upotrebljivom su stanju, u toku događaja možete zameniti za kupone — prerazmišljone, koje potom možete zameniti za neke od knjiga iz baze razmene. Hraniteljska biblioteka Prerazmišljavanja prikupila je više hiljada knjiga na prethodnim razmenama, ali i uz pomoć i podršku donatora – pojedinaca, institucija i organizacija, koje su podržale ovu neprofitnu inicijativu.

Na razmenu možete doneti bilo koji broj knjiga na bilo kojem jeziku, a učestvuju sve vrste – od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih izdanja, ne računajući udžbenike i skripta.

Ukoliko neko nije u prilici da dođe na Razmenu, a želi da donira knjige, može se javiti organizatorima bilo kada pre razmene kako bi dogovorili primopredaju. Sve knjige koje preostanu nakon razmene, nastaviće da traže svoje čitaoce kroz naredne događaje, ali i kroz poklanjanje vernim čitaocima Prerazmišljavanja.

Osma razmena knjiga koju književni blog Prerazmišljavanje organizuje u Novom Sadu trajaće od 15 do 20 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: 021
Foto: Pexels