Početna Gradske teme Lideri “beauty” industrije iz regiona u Novom Sadu na IPBI konferenciji

Lideri “beauty” industrije iz regiona u Novom Sadu na IPBI konferenciji

0

Innovative Project in Beauty Industry međunarodna konferencija na temu inovativnih projekata, savremenih tehnologija i trendova koji nas očekuju u “Beauty” industriji u 2018-toj godini. Konferencija će se održati u prostorijama novosadskog kongresnog centra Master, 8. i 9. decembra, a učesnicima će se obratiti istaknuti stručnjaci iz regiona.

Trend ove industrije raste i važno je ići u korak sa njim, a korak ispred drugih. S tim u vezi, cilj konferencije je da se okupe predstavnici svih oblasti iz regiona, povežu se, informišu i razmene iskustva kroz predavanja, radionice i neformalne razgovore.

Predavači koji će govoriti na konferenciji su eminentni stručnjaci – lideri iz oblasti plastične hirurgije, makeup, face paint i nail art trendova, zatim pedikira, mikrobledinga, kozmetologije, holistike i trepavica, uz savete za uspeh motivacionih trenera i specijalista za uspešnu promociju na digitalnim medijima. Na ovom skupu, podeliće svoje znanje, iskustva i sugestije sa svim učesnicima.

Dvodnevna konferencija koncipirana je u više panela, na kojima će izlagati 13 predavača, uz panel diskusiju, master class i radionice. Učesnici će pored predavanja, imati priliku za “networking” u neformalnim ili B2B razgovorima u toku pauza za kafu i ručak. Organizator je upriličio događaj i gala večerom u posebnom ambijentu vile “Palace” na Kamenjaru. Gostima će se uz večeru, pridružiti i specijalni muzički gost, Bojan Marović.

Lesja Karić, organizator konferencije i istaknuti međunarodni “nail art” ekspert, sudija i edukator, ističe da je značaj ovog skupa u objedinjenju svih grana “beauty” industrije, kako bi svi koji se bave ovom delatnošću, višestruko unapredili svoje znanje, edukovali se o svim aktuelnim i predstojećim trendovima, ali isto tako i o važnosti primene osnovnih pravila dezinfekcije alata i prostora. Nezaboravimo, svakako, da je jedina sigurna investicija, ona koju ulažemo u svoje znanje, te je ovaj skup idealna prilika da se poveže lepo i korisno.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Promo