Početna Gradske teme “Liman zove” 25. i 26. septembra: Nova postava Pekinške patke, Atomsko sklonište...

“Liman zove” 25. i 26. septembra: Nova postava Pekinške patke, Atomsko sklonište i novi bendovi

0

Manifestacija “Liman zove” održaće se 25. i 26. septembra, na platou Štranda, sa početkom u 12 časova.

Organizatori poručuju da Liman zove na uživanje u muzici. Manifestaciju će obeležiti okupljanje nove postave kultne Pekinške patke, sviranje neafirmisanih bendova i zajedničko sviranje građana.

Ponesite svoj instrument i dođite da zajedno sviramo, pevamo i igramo – poručuju se u pozivu na “Liman zove”.

U sklopu događaja pokušaće se da se, bez prethodnog upoznavanja i uvežbavanja svih prisutnih Novosađana, zajednički izvedu muzička dela.

Dokazaćemo da je dovoljna ljubav prema muzici da nas sve poveže u uspešnoj realizaciji poznatih melodija. Ovo je jedinstvena prilika da se pokažu naši sugrađani koji vredno vežbaju i uče da sviraju neki od instrumenata, bez obzira na stil koji neguju-.

Iznenađenje ovog okupljanja predstavlja nova postava benda Pekinška patka i promotivno gostovanje benda Atomsko sklonište koji istog dana održavaju i koncert u Novom Sadu. Ovi proslavljeni muzičari vodiće sve prisutne ka zajedničkom ostvarenju.

Od 14 sati na istom mestu predstaviće se odabrani neafirmisani bendovi koji već mogu da pošalju snimke svoje autorske muzike na audiocon@eunet.rs .

Vikend “Liman zove” posvećen muzici, nastavlja se 26. septembra u 12 časova, kada će poznati novosadski koreografi održati javni čas folklora.

Liman zove na svirku i negovanje ljubavi prema muzici, zato vas očekujemo u velikom broju – zaključuje se u pozivu.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay