Početna Gradske teme Loše zalepljena registraciona nalepnica mnogo košta

Loše zalepljena registraciona nalepnica mnogo košta

registraciona_nalepnica

Nestručno lepljenje registracione nalepnice na vetrobransko staklo može građane da košta 2.770 dinara. Naime, zbog nestručnog lepljenja često dolazi do njenog oštećenja pa se na njoj ne vide podaci što se vrlo često dešava.

Primetili smo da veliki broj vozača ima problem prilikom skidanja stare i lepljenja nove registracione nalepnice. Istina je da se ona vrlo lako skida i lepi, ali to važi za osobe koje to rade svaki dan – kaže za 021 Gordana Drageljević, vlasnica Tehničkih pregleda “Auto-tehnika” u Stevana Mokranjca 1 na Detelinari i “AutoNova 021” u Raškoj 19 na Salajci.

Ona napominje da samo takse za izdavanje duplikata staju 2.770 dinara pa Novosađanima preporučuje da pogledaju ovaj snimak o tome kako se pravilno skida i lepi registraciona nalepnica.

Pozivam sve građane, bez obzira da li su radili registraciju vozila kod nas ili ne, da ukoliko imaju problema i ne znaju kako da zalepe nalepnicu dođu kod nas i naši zaposleni će im to uraditi bez bilo kakve novčane naknade – poručuje Gordana Drageljević.
Inače, u “Auto-tehnici” svi Novosađani koji obave tehnički pregled dobijaju i registracionu nalepnicu pa ne moraju sami da idu zbog toga u policiju.

Autor i foto: 021.rs