Početna Gradske teme “Mama biznis fest” 26. novembra u Merkatoru

“Mama biznis fest” 26. novembra u Merkatoru

mama_biznis_fest

Drugi po redu “Mama biznis fest”, održaće se u subotu, 26. novembra, u Merkatoru. Na manifestaciji će se predstaviti 50 mama, sa svojim šarenolikim delatnostima. Posetioci će imati priliku da vide i kupe nešto od korisnih i lepih stvari koje prave i prodaju mame: prirodnu kozmetiku, rukotvorine, umetničke predmete, odeću, unikatni nakit, lutke, stvari za kuću, posteljinu, platnene pelene, torbe, tkanu metražu i pletene stvari, figurice za torte, autorske knjige itd.

Biće promovisani masaža i masaža beba, šminkanje i manikir, joga, reiki, fotografske usluge, dekoracija venčanja, graviranje, finansijsko savetovanje, saveti za dojenje, časovi stranih jezika i muzike, rekonekcija, sadržaji za decu, onlajn marketing i još mnogo toga.

Svoje mesto će naći i organsko povrće, hrono pecivo, med i proizvodi od meda, speltino, brašno, medenjaci, matični sokovi i voćna vina, domaći ratluk. Mališane očekuju brojne zanimljive radionice i iznenađenja.

“Putem manifestacije Mama biznis fest želimo da podržimo žensko preduzetništvo, pomognemo umrežavanju mama preduzetnica i plasiranju njihovih proizvoda i usluga na trzištu, ali isto tako i da uživo i na jednom mestu, predstavimo ponudu, odnosno zadovoljimo potrebe i potražnju za raznim prozvodima i uslugama koje su do sada mame pokazivale u našoj Fejsbuk grupi putem onlajn pitanja. Manifestacija za cilj ima i informisanje i edukaciju majki preduzetnica, ali i onih koje to tek planiraju da postanu”, dodaju organizatorke.

Ideja za Mama biznis fest proistekla je iz “Kaži pokaži” dana, svakog poslednjeg petka u mesecu kada mame mogu da promovišu svoje poslove na Fejsbuk grupi. Pokazalo se da postoji ogroman broj žena koje nešto rade ili imaju ideje za posao i da im je potrebna određena pomoć i podstrek za to. S obzirom na to da je veliki broj članica na ovaj način stekao veliki broj kupaca, nametnula se potreba da se ovaj događaj organizuje i uživo.

Prvi “Mama biznis fest” održane je u julu na Ribljoj pijaci.

Autor: 021.rs