Početna Gradske teme Manifestacija “U srcu Vojvodine” održana na sportskim terenima na Limanu

Manifestacija “U srcu Vojvodine” održana na sportskim terenima na Limanu

0

Na sportskim terenima na Limanu, tokom vikenda, 21. i 22. avgusta, održana je manifestacija “U srcu Vojvodine” u organizaciji Edukativno istraživačkog centra Avalon, a uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu.

Nasmejana lica žena koje su izlagale svoje proizvode govorila su više od svake reči.

Marica Knez iz Savinog sela podelila je sa nama utiske: “Želim da ovakvih manifestcija ima što više, da se zabavimo pre svega, upoznamo se, razmenimo recepte, iskustva, pojedemo, popijemo a na kraju i nešto zaradimo, jer su ljudi sa oduševljenjem želeli da kupe i probaju proizvode, nadam se da će nas organizatori ponovo pozvati, a ja ću se lično odazvati pozivu, kao i moje prijateljice koje su danas sa nama ovde”.

“Ponosni smo na ovakve manifestacije i trudićemo se da tradicionalno ovako nešto organizujemo svake godine. Zahvaljujemo se Gradskoj upravi za privredu na podršci projekta i obećavamo da nećemo sa ovim stati, trudićemo se da opravdamo poverenje žena, grada a i svih posetilaca”, rekla je Ivana iz udruženja Avalon.

Najmlađi posetioci bili su oduševljeni degustacijom slatkih proizvoda i jednoglasno su se složili da više vole domaće proizvode njihovih baka nego kupovnih u prodavnicama.

Dva dana duženja pretvorilo se u jednu veliku korisnu manifestaciju i po koje novo prijateljstvo.

Izvor i foto: objektiv24.rs