Početna Gradske teme Manifestacija “U srcu Vojvodine” održana na sportskim terenima na Limanu

Manifestacija “U srcu Vojvodine” održana na sportskim terenima na Limanu

Na sportskim terenima na Limanu, tokom vikenda, 21. i 22. avgusta, održana je manifestacija “U srcu Vojvodine” u organizaciji Edukativno istraživačkog centra Avalon, a uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu.

Nasmejana lica žena koje su izlagale svoje proizvode govorila su više od svake reči.

Marica Knez iz Savinog sela podelila je sa nama utiske: “Želim da ovakvih manifestcija ima što više, da se zabavimo pre svega, upoznamo se, razmenimo recepte, iskustva, pojedemo, popijemo a na kraju i nešto zaradimo, jer su ljudi sa oduševljenjem želeli da kupe i probaju proizvode, nadam se da će nas organizatori ponovo pozvati, a ja ću se lično odazvati pozivu, kao i moje prijateljice koje su danas sa nama ovde”.

“Ponosni smo na ovakve manifestacije i trudićemo se da tradicionalno ovako nešto organizujemo svake godine. Zahvaljujemo se Gradskoj upravi za privredu na podršci projekta i obećavamo da nećemo sa ovim stati, trudićemo se da opravdamo poverenje žena, grada a i svih posetilaca”, rekla je Ivana iz udruženja Avalon.

Najmlađi posetioci bili su oduševljeni degustacijom slatkih proizvoda i jednoglasno su se složili da više vole domaće proizvode njihovih baka nego kupovnih u prodavnicama.

Dva dana duženja pretvorilo se u jednu veliku korisnu manifestaciju i po koje novo prijateljstvo.

Izvor i foto: objektiv24.rs