Početna Gradske teme Maturski panoi od 9. maja u centru Novog Sada

Maturski panoi od 9. maja u centru Novog Sada

0

Odlukom gradonačelnika Miloša Vučevića, Grad Novi Sad će maturantima srednjih škola i ove godine obezbediti prostor u centru grada za izlaganje panoa. Panoi će biti izloženi od 9. maja 2022. godine u Ulici kralja Aleksandra, navodi se u saopštenju Grada.

Grad Novi Sad raspolaže ograničenim brojem mesta (60) za izlaganje panoa. Molbe se mogu slati od dana objave ovog poziva do popune slobodnih mesta, a najkasnije do 6. maja 2022. godine, na mejl adresu protokol@novisad.rs, a obavezno je tom prilikom navesti naziv škole, odeljenje i kontakt-telefon. Molbu za isticanje panoa podnosi učenik predstavnik odeljenja maturanata.

Kako bi se na postojećem prostoru mogao izložiti što veći broj panoa vertikalne orijentacije, panoi moraju biti maksimalne visine 120 cm i maksimalne širine 75 cm, takođe, pano mora biti odštampan na foreksu.

Kao i prethodnih godina, pozivaju se svi zakupci lokala u centru grada da odgovore na inicijativu gradonačelnika i da izađu u susret maturantima time što će im omogućiti postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade.

Izvor: rtv.rs
Foto: NSHronika.rs