Početna Gradske teme Milan Mumin prihod od projekcije svog filma poklanja “Radosnom detinjstvu”

Milan Mumin prihod od projekcije svog filma poklanja “Radosnom detinjstvu”

0

love-hunter-kim-i-milan

Frontmen poznatog novosadskog sastava “Love Hunters” i najpoznatiji vojvođanski roker koji vozi taksi u Njujorku, postao je filmska zvezda.

Milan Mumin igra glavnu ulogu u filmu “Love Hunter: Priče iz Njujorškog taksija” koji su režirala braća Branislav i Nemanja Bala, a u kome Muminovu devojku igra Jelena Stupljanin.

Uspešno kombinujući njujorški štimung sa životom i stvaralaštvom novosadskog rokera, film u sebi sjedinjuje muziku i dramu.

Ostvarenje “Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija” zasnovano je na njujorškom poglavlju životne priče frontmena novosadske rok grupe “Love Hunter” Milana Mumina, ali istovremno predstavlja i nadogradnju iste.

Mumin u filmu, praktično, glumi samog sebe – srpskog rokera koji u Njujorku vozi taksi kako bi zaradio dovoljno novca i ostvario svoj “san iz detinjstva” – snimanje albuma u Americi. On se tokom noćnih vožnji sreće sa živopisnim Njujorčanima (ove anegdotske minijature zasnovane su na Muminovim stvarnim iskustvima), a tokom dana pokušava da održi bend na okupu i prelomi kojoj će se ženi privoleti – dugogodišnjoj devojci Leli (Jelena Stupljanin) ili basistkinji Kim (crnokosa Eleanor Hutchins).

Jednostavna i pregledna priča začinjena je brojnim muzičkim numerama.

Ovo interesantno filmsko ostvarenje biće prikazano u petak 12. februara, u Amfitetatru SPC Vojvodina, od 18.30 časova.

Sav prihod od dobrovoljnih priloga namenjen je PU “Radosno detinjstvo”.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo