Početna Gradske teme Ministar u Novom Sadu: Policajci na administrativnim poslovima biće više u službi...

Ministar u Novom Sadu: Policajci na administrativnim poslovima biće više u službi građana

0

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je ministar Nebojša Stefanović juče obišao Policijsku upravu u Novom Sadu.

On je, kako se navodi, rekao da na teritoriji ove uprave nema i neće biti poštede za kriminalce i da su policajci rešeni da se obračunaju sa svim vidovima kriminala. U saopštenju se kaže i da je Stefanović sa rukovodiocima PUNS-a razgovarao o unapređenju rada policije, poboljšanju materijalnog statusa zaposlenih, nabavci nove opreme i vozila, ali i o tome šta je potrebno preduzeti kako bi stopa kriminaliteta bila još manja.

– Tokom narednih par meseci nabavićemo dodatna materijalna sredstva koja će doprineti efikasnijem radu policije, ali obavićemo i određene izmene u sistematizaciji, koje će omogućiti da policajci, koji su do sada bili angažovani na administrativnim poslovima, budu više u službi građana na terenu – piše u saopštenju MUP-a.

Ministar se zahvalio policijskim službenicima na radu i trudu koji ulažu kako bi se građani Novog Sada i svih mesta koje pokriva ova uprava osećali bezbedno.

Izvor: 021
Foto: MUP