Početna Gradske teme Momirović: Promotivna cena karte za “Soko” i u maju

Momirović: Promotivna cena karte za “Soko” i u maju

0

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović najavio je danas da će zbog velikog interesovanja građana promotivna cena karte od 300 dinara za vožnju brzim vozom Soko, od Beograda do Novog Sada u jednom smeru, biti produžena i u maju.

Brza pruga Beograd – Novi Sad otvorena je 19. marta, a Momirović je rekao u vozu Soko, tokom vožnje brzom prugom od Beograda do Novog Sada, da je do sada tim vozom prevezeno 230.000 putnika i da je u jednom danu dostignut rekord od oko 13.000 putnika.

Formirali smo cenu karte na promotivnoj osnovi kako bi što više ljude vratili na želenicu i da bi videli šta smo napravili i kakve smo vozove nabavili. Ovo je veliki uspeh. Zato smo i odlučili da promotivnu cenu karte produžimo još mesec dana i da ona važi i u maju – naveo je Momirović.

Pozvao je sve ljude da se provozaju najboljim Štadlerovim vozovima u ovoj kategoriji, koje je Srbija kupila, i uživaju u vožnji.

Ovo je ponos za celu državu i građane. Veoma sam zadovoljan – naglasio je Momirović i dodao da je pre otvaranje brze pruge od Beograda do Novog Sada strepeo da li će projekat biti uspešno završen i da li će biti postignuta brzina od 200 km na sat.

Ovo je potpuna drugačija slika Srbije, dodao je Momirović.

Izvor: rtv.rs
Foto: Pixabay