Početna Gradske teme Muzički program, fijaker i snežna čarolija danas na “Novosadskom Winter Festu”!

Muzički program, fijaker i snežna čarolija danas na “Novosadskom Winter Festu”!

_ADR6744

Sneg je sinoć doneo pravu prazničnu i zimsku atmosferu na Trg slobode, a posetioci “Novosadskog Winter Festa” su bez obzira na što je vejalo, uživali u nastupima. Poseban doživljaj imali su oni koji su se vozili fijakerom, što možete videti i na fotografijama.

_ADR6903

 

Na “raspevanoj jelki” od 18h imali smo prilike da slušamo nastup hora eparhije sremske “Sveti Nikolaj”. Nakon ovog nastupa, od 19h slušali smo mladi punk-rock bend “5 minuta slave” iz Novog Sada.

_ADR6852

Danas od 18h na Singing Christmas Tree nastupiće Hor Društva Slovenaca “Planika” iz Zrenjanina. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Na centralnoj bini od 19h nastupiće rep grupa u sastavu Vaske, Unikat, PJ, Fildžan i Marea, a od 20h DJ Retro flava.

_ADR6868

U drvenoj kućici koju smo ustupili dečijim i humanitarnim ustanovama od danas možete kupiti rukotvorine učenika Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović”.

Još danas možete da pišete Deda Mrazu. Napišite mu pismo i ubacite u veliko sanduče na Trgu slobode, a večeras pre nastupa hora, izvlačićemo nagrade i nekome ispuniti novogodišnju želju.

Na panoima možete pogledati izložbu fotografija Nemanje Maraša.

_ADR6678
Kao i do sada, u drvenim kućicama koje su postavljenje na Trg slobode i Pozorišni trg, možete kupiti rukotvorine, dekupaž predmete, prazničnu dekoraciju, poklone, nakit, slane i slatke gurmanluke, kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, punč i drugo.

_ADR6967

 

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

Autor i foto: NsHronika