Početna Gradske teme Muzikom su osvojili srca publike

Muzikom su osvojili srca publike

Bobi

Koncert održan u tržnom centru Big je prošao odlično. Bilo je dosta publike a među njima najviše obožavatelja učesnika najpoznatijeg regionalnog muzičkog šou programa X faktor. Iva, Magdalena, Bobi i Lukijan su zabavili sve prisutne dobrim zvukom i pesmama koje su odabrali posebno za ovaj nastup.

Lukijan 1

Večeras sam pripremio pesme u pop, rok fazonu u kojem sebe najviše pronalazim, stil Tonija Cetinskog, Toše Proeskog i mislim da će publika biti zadovoljna izborom mojih pesama. Vratio bih vreme u nazad i opet učestvovao u X faktoru jer mi je on omogućio promociju i nakon učestvovanja u njenmu život mi se promenio, objašnjava Bobi pre nastupa. Meni je učestvovanje u ovom muzičkom programu bila odskočna daska da objavim neke svoje pesme i da budu medijski propraćene. Za kratko vreme postali smo popularni na ovom području“, kaže Lukijan.

Velike programske produkcije koje promovišu muziku pomažu mladim i talentovanim pevačima u afirmaciji da se čuje i zna za njih. Pored medijske pažnje koju dobiju učestvovanjem u takvom šou programu, učesnici u isto vreme rade na sebi prevazilazeči tremu i strah od javnog nastupa što je značajno za posao pevača.

Magdalena

X faktorm mi je puno pomagao da se oslobodim treme i da poravim komunikaciju sa ljudima. Pre ovog šou programa sam šest godina nastupala po raznim festivalima, a od momenta kada se završio čini mi se da mi je sve lakše kada je u pitanju muzika i nastupi“, kaže Magdalena.

Iva

Iva objašnjava da je lakši put dođi na scenu nakon učestvovanja u X faktor, zato što je to šou program koji mnogo ljudi prate. Ovo je za nju bio prvi ozbiljan nastup kada je reč o pevanju.
Njih četvoro su sebi otvorili nova vrata sa novim mogućnostima. Popularnost koju su stekli za kratak period je odličan prvi stepenik za njihovu dalju muzičku karijeru. Mladi i talentovani neverovatnih glasovnih sposobnosti ukrasili su juče lica publike osmehom.

Autor: Ljiljana Kozarev, NsHronika.rs