Početna Gradske teme Nagrada za najlepšu fotografiju Novog Sada pripala Nenadu Mihajloviću

Nagrada za najlepšu fotografiju Novog Sada pripala Nenadu Mihajloviću

Novi-Sad-Katedrala-N.Mihajlovic

Mesec maj obeležile su zaista sjajne i zanimljive fotografije Novog Sada koje ste nam slali na dobro poznatu adresu redakcije portala NSHronika.rs.

3

Sedam dana na Kopaoniku za dve osobe koje dodeljuje agencija Jolly Kop osvojio je naš sugrađanin Nenad Mihajlović koji je bio najoriginalniji i kroz svoj objektiv na autentičan način video jedan od brojnih kišnih dana u Novom Sadu koji su obeležili peti mesec u ovoj godini.

4

Žiri sačinjen od profesionalnih fotografa Dragutina Savića, Radivoja Hadzića i Mladena Sekulića, na čelu sa Agotom K. Vitkai, poznatom operskom pevačicom i redovnim profesorom novosadske Akademije umetnosti, pažljivo je pregledao sve fotografije i ovog puta bio jednoglasan te se većanje brzo privelo kraju.

5

Izbor za najlepšu fotografiju Novog Sada nastavlja se i tokom juna, zato budite maštoviti i šaljite nam zanimljive prizore koje “uhvatite” objektivom svog foto-aparata na adresu nshronikars@gmail.com, a potom očekujte naš poziv, jer možda baš vi osvojite putovanje na najlepšu srpsku planinu.

1

Autor: Bojana Šević
Foto: CMC