Početna Gradske teme Nagradna igra Gradske uprave za zaštitu životne sredine, poklon bicikl

Nagradna igra Gradske uprave za zaštitu životne sredine, poklon bicikl

0

Gradske uprave za zaštitu životne sredine poklanja novi bicikl u nagradnoj igri koja je u toku na njihovoj Instagram stranici.

Da bi postali učesnici nagradne igre, zainteresovani treba da zaprate Instagram stranicu Gradske uprave za zaštitu životne sredine Novi Sad, a potom podele objavu sa što više prijatelja. Pošto je objava naznačena kao takmičarska, broj podela se evidentira, a pobednik je onaj koji obavesti najveći broj prijatelja.

Takmičenje traje do 1. avgusta kada će biti organizovano i izvlačenje srećnog dobitnika koji će preuzeti svoju nagradu, odnosno bicikl.

Iz Gradske uprave za zaštitu životne sredine najavljuju da su u planu i druga zanimljiva takmičenja i nove nagrade poput električnog trotineta i električnog bicikla.

Ideja je da pomenuta Instagram stranica stigne do što većeg broja ljudi, kako bi građani na adekvatan način ispratili sva dešavanja koja Gradska uprava za zaštitu životne sredine obuhvata, poput uklanjanja otpada, rešavanja deponija, prečišćavanja voda i mnoga druga. Takođe, svi odgovоri na pitanja o zaštiti životne sredine nalaze upravo na toj Instagram stranici.

Izvor: RTV, novisad.com
Foto: Printscreen