Početna Gradske teme Najbolje novosadske kereće plaže

Najbolje novosadske kereće plaže

Najposećenija novosadska kereća plaža je Bećarac na Keju, gde se leti može videti više četvoronožnih od običnih kupača. Svakako Dunav po velikim vrućinama prija i vašim psima, zato ne budite sebični i poslušajte naš savet, preskočite Štrand i povedite vašeg psa na kupanje, za koje će vam biti itekako zahvalan.

Osim Bećarca, najviše pasa ćete zateći i na Oficircu sa petrovaradinske strane, gde vam niko neće zameriti ukoliko se vaš pas “otrese” od vode i poprska nekom peškir. Na ovoj plaži su dobrodošli psi svih rasa i veličina.

Sledeće mesto na kom možete uživati u kupanju sa vašim ljubimcem je Šodroš na Ribarskom ostrvu, kako rukavac, tako i plaža, gde se leti ne zna da li više uživaju deca u plićaku ili kerovi, koji vam uporno, čak i ako prvi put vidite psa u životu, bacaju pred noge štap ili lopticu.

Plaža kod Kameničkog parka, takođe otvorena za pse, iako ima pokoji kamen, ne smeta pravim kupačima i plivačima, a nakon kupanja preporučujemo i šetnju kroz bogate krošnje u parku i duboki hlad, koji će vas zaštititi od vrelog sunca.

Ukoliko ste nudista, tu je i Nudistička plaža pored Kamenjara, a možete se osamiti i u šipražju i uživati u prirodi sa vašim ljubimcem. Ukoliko ste ipak za stari, dobri kupaći kostim, tu je i plaža kod Futoga blizu šume, gde opet možete nakon kupanja, poći i u kratku šetnju.

Ukoliko posedujete čamac ili niste znali da sada postoje usluge prevoza sa Kamenjara do Mačkovog spruda ili Ljubavnog ostrva, slobodno se upustite u avanturu i otkrijte sve čari vode. Ova ostrva pružiće vama i vašem ljubimcu celodnevnu zabavu, samo ne zaboravite da vašem psu s vremena na vreme pokvasite glavu, ukoliko nije od onih pasa koji rone i zaštitite im uši, koje su sklone upalama, i na kraju uživajte, jer pred nama su vreli letnji dani, kao stvoreni za uživanje na reci.

Izvor: Dnevnik
Foto: Ilustracija/Pixabay

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here