Početna Gradske teme Najbolji učenici i ove godine na bilbordima širom Novog Sada

Najbolji učenici i ove godine na bilbordima širom Novog Sada

bilbord_najbolji_ucenici

Trideset najboljih učenika osnovnih i srednjih škola i ove godine će se naći na bilbordima širom Novog Sada.

U pitanju je projekat “Učim + znam = Vredim” Udruženja za promociju društvene odgovornosti. Projekat, čiji je cilj promocija đaka sa izuzetnim rezultatima, sprovešće se u saradnji sa školama i uz podršku gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.

U toku je konkurs za prijavu učenika. Škole mogu prijaviti sve one đake koji su ostvarili izuzetne rezultate iz oblasti nauke i umetnosti u tekućoj školskoj godini na mejl adresu: odgovorno021@gmail.com.

Bilbordi će biti postavljeni na novosadskim ulicama u drugoj polovini godine.

Projekat “Učim + Znam = Vredim” protekle školske godine realizovan je u Novom Sadu, a na 14 bilborda predstavljeno je 30 učenika novosadskih osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili najznačajnije uspehe.

U godinama kontinuirane devalvacije društvenih vrednosti i uzora, grupa ljudi okupljenih oko Udruženja za promociju društvene odgovornosti pokušala je da ponudi Novosađanima jednu drugačiju sliku i prave uzore, a samim tim i da se zahvali tim mladim ljudima na uspehu koji su ostvarili, jer na takmičenjima nisu samo predstavljali sebe, već i svoju školu i svoj grad.

Izvor: 021
Foto: 021