Početna Gradske teme “NEDELJA KNJIGE” U NOVOM SADU: Čitaocima u javnom prevozu knjiga na poklon!

“NEDELJA KNJIGE” U NOVOM SADU: Čitaocima u javnom prevozu knjiga na poklon!

knjiga-2

Novi Sad će 1. i 2. septembra po drugi put biti domaćin najpriznatijim imenima iz sveta književnosti i izdavaštva tokom konferencije “Book Talk 2016”. U prostorijama Spomen-zbirke Pavla Beljanskog 1. septembra od 19 sati održaće se prva panel diskusija i svečani koktel, a 2. septembra će se održati 10 panel diskusija u dva paralelna programa.

Po prvi put u sklopu konferencije održaće se Walk & Talk: Razgovor sa omiljenim piscem tokom šetnje Novim Sadom! Učesnici konferencije imaće prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima tokom “Walk & Talk” aktivacije. Šetnja Novim Sadom uz kafu i kolače u “Teatru”. Pišite sa kim želite da se družite na WalkTalk@color.rs i saznajte termin šetnje. Broj učesnika po grupi je ograničen na 8.

knjiga-3

Kao i prošle godine konferenciji će prethoditi akcija “Nedelja knjige”, od 29. avgusta do 2. septembra u sklopu koje će svi putnici u gradskom prevozu u Novom Sada koje naši volonteri zateknu da čitaju knjigu dobiti knjigu na poklon. Poklon knjige obezbedili su izdavači, partneri konferencije, Laguna, Vulkan, Booka i Prometej.

Prošle godine “Nedelja knjige” izazvala je veliku pažnju Novosađana i motivisala ih da više čitaju dok se voze gradskim prevozom. Tokom akcije podeljeno je preko 200 naslova naših i regionalnih izdavačkih kuća.

Pogledajte u nastavku fotografije prošlogodišnje “Nedelje knjige” i očekujte naše predstavnike dok se vozite gradskim autobusom u Novom Sadu.

Kompletan program konferencije, učesnike i način prijave pogledajte na linku www.color.rs/booktalk2016/

knjiga-4

knjiga-5

knjiga-6

knjiga-7

knjiga-8

knjiga-9

knjiga-10

Autor: NsHronika.rs
Foto: Color Press Grupa