Početna Gradske teme Networking Day u Novom Sadu: Preduzetništvo novog doba

Networking Day u Novom Sadu: Preduzetništvo novog doba

0

Networking Day

Inicijativa povezivanja i umrežavanja preduzetnika iz cele Srbije i svih onih koji žele da unaprede svoje poslovanje i upoznaju nove potencijalne saradnike širi se van Beograda i po prvi put biće organizovana u Novom Sadu.

U sredu, 16. marta, u 18 časova, u hotelu “Putnik” na temu “Preduzetništvo novog doba” razgovor će voditi uspešni srpski preduzetnici – Robert Čoban, Ivan Ćosić, Siniša Komlenić i Josip Bošnjaković.

Robert Čoban, predsednik kompanije “Color Press Group”, koji će svoje dvadesetpetogodišnje iskustvo u radu u medijima ovoga puta podeliti i sa svojim sugrađanima. www.color.rs

Ivan Ćosić, vlasnik agencije “Plain&Hill”, pokretač konferencije wwvrsac i drugih domaćih kreativnih i internet projekata, zaljubljenik je u internet, kreativac i vrlo rapoložen da podeli svoje znanje, iskustvo i da motiviše. www.ivancosic.rs

Siniša Komlenić, internet preduzetnik, osnivač nekoliko startup projekata, www.overclothing.com www.matchanna.com i www.logonest.com. Mladi preduzetnik, ispričaće nam kako je izveo eksperiment kreiranja startup-a za 10 dana.

Josip Bošnjaković, preduzetnik, NLP trener, www.brimmunication.com koji će objasniti zbog čega je za uspešno preduzetništvo važno dobro postaviti ciljeve i kako to učiniti.

Učesnici će pokušati da odgovore na pitanja: Da li se Panonska ravnica pretvara u “silicijumsku dolinu”?; Kako da zaustavimo “odliv mozgova”?; Kako izgraditi brend na Internetu a kako ostati fokusiran i kada je najteže?; Koji su nam kvaliteti potrebni da bismo napravili vanserijski uspeh i kako graditi biznis od nule?

Networking Day poruke su: Prvi utisak je najvažniji, započnite ga ličnim kontaktom i prepoznatljivom vizitkartom; Zaboravimo na prodaju, i iskoristimo networking za prvi korak ka daljem građenju dobrog poslovnog odnosa; Kreirajmo nove vrednosti koje će doneti dobrobiti svima!

Ovaj događaj podržan je od strane Regionalne Privredne Komore Novi Sad.

Pogledajte kako je proteklo druženje u Beogradu!

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim servisa širom Srbije. Cena ulaznice je 1.000 din i uključuje jedno piće gratis.

Kao i do sada, očekujemo dobro raspoloženje, pozitivnu energiju, mnogo novih poznanstava i poklona za posetioce.

Molimo vas da kada kupite ulatnicu, prijavite svoje prisustvo mejlom rezervacije@networkingday.rs

Preporučujemo dolazak 15 min pre početka (18h) radi registracije i da ponesete veću količinu vizitkarti!

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo