Početna Gradske teme Neverovatni redovi na otvaranju prve Xiaomi prodavnice u Novom Sadu!

Neverovatni redovi na otvaranju prve Xiaomi prodavnice u Novom Sadu!

Xiaomi je uz partnerstvo sa distributerom, kompanijom PC Centar, u nedelju, 15. decembra otvorio prvi Mi Store u Novom Sadu, u tržnom centru BIG.​Veliki broj fanova i predstavnika medija prisustvovalo je otvaranju ovog prodajnog objekta.

Kao i u Beogradu, nije izostao izuzetno dugačak red od preko 200 ljudi koji su želeli da se domognu Xiaomi proizvoda po akcijskim cenama.

Mi Store Novi Sad nudi najširi spektar proizvoda od mobilnih telefona preko pametnih kućnih uređaja do električnih skutera, a na dan otvaranja svi posetioci su mogli da kupe svoje omiljene proizvode uz specijalne pogodnosti.

Posebno interesantno jeste to što je prvi posetilac dobio najnoviji Xiaomi telefon – Mi Note 10 za 1 RSD, a drugi posetilac najpopularniji Xiaomi Ecosystem proizvod – Mi Električni trotinet za 1 RSD.

U ekskluzivnom prostoru u tržnom centru BIG Novi Sad svi zainteresovani mogu da se upoznaju sa celokupnim prodajnim asortimanom kompanije Xiaomi. Prvenstveno mobilni telefoni po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, prečišćivača vazduha i električnih skutera.

Mi Store Novi Sad se nalazi na prvom spratu tržnog centra BIG Novi Sad i radi svakog radnog dana, kao i vikendom, od 10h do 22h.

Autor: NsHronika
Foto: Promo