Početna Gradske teme “Ninamedija” Superbrand Srbije!

“Ninamedija” Superbrand Srbije!

C30A6703

Kompanija “Ninamedia kliping” dobitnik je prestižne nagrade “Corporate Superbrand Srbije” za 2015/2016 godinu u kategoriji Usluge poslovne komunikacije.

Svetski program “Superbrands” organizuje se svake godine u više od 60 zemalja iz celog sveta. U Srbiji se organizuje po treći put, pod nazivom “Corporate Superbrands Srbija 2015/2016”.

Program je namenjen promovisanju najboljih srpskih i internacionalnih brendova i kompanija, a u selekciji je ove godine učestvovalo oko 1600 kompanija razvrstanih u 34 kategorije prema oblasti poslovanja. Nakon dva kruga glasanja odabrano je oko 250 kompanija kojima je dodeljen status Corporate Superbrands 2015/2016.

13446267_10209933664801984_1526994645_o

Prvi krug glasanja obavio je Stručni savet, dok je u drugom krugu, osim glasanja Stručnog saveta, u obzir uzimano i istraživanje javnog mnjenja na teritoriji Srbije.

Kombinovanjem glasova 50-50 odsto, dobijen je uži izbor od oko sedam kompanija u svakoj kategoriji sa statusom Corporate Superbrands, nakon čega je jedna birana kao najbolja u kategoriji.

Kompanija “Ninamedia kliping” ponosna je što je u kategoriji Usluge poslovne komunikacije izabrana zajedno sa još sedam kompanija koje su pravi lideri u svom poslu.

C30A6743

Direktor “Ninamedia kliping-a”, Dragan Radić, nakon uručenja “Superbrands” nagrade za najbolje Usluge poslovne komunikacije, rekao je:

– Pre nekih sedam, osam godina, direktorka jedne naše uspešne kompanije rekla mi je da, kod njih u firmi ne veruju da se nešto desilo dok ih “Ninamedija” o tome ne izvesti. Ako je to bio put brendu, a ovo večeras potvrda da smo to i ostvarili, onda mogu da kažem da smo zaista svi neizmerno srećni!

Stručni savet “Superbrands Srbija”, sastoji se od 16 članova istaknutih poslovnih ljudi i stručnjaka iz Srbije. Predsednik Saveta, Toplica Spasojević, rekao je da je iz godine u godinu, srpski potrošač sve obrazovaniji, informisaniji i zahtevniji, te da su takvi bili i ovogodišnji kriterijumi za dodelu Superbrends statusa. Sam stručni savet, kao i ranijih godina stoga, nije imao ništa lakši zadatak, ali zato su na kraju, zaista izabrani i najbolji, dodao je on.

Autor: NsHronika.rs
Foto: Promo