Početna Gradske teme Novi rekord Exit Avanture – prodato već 15.000 ulaznica

Novi rekord Exit Avanture – prodato već 15.000 ulaznica

EXIT 2

Exit tim saopštio je da je postavljen novi rekord u prodaji ulaznica, jer je po prvi put sredinom januara prodato čak 15.000 ulaznica za Exit Avanturu, koju zajedno čine festivali Exit i Sea Dance.

U saopštenju se navodi i da je velika praznična akcija u okviru koje su zainteresovani kupovinom ulaznica za Exit festival na poklon dobijali i ulaznice za Sea dance festival na plaži Jaz u Crnoj Gori završena u petak.

Koliko interesovanje je vladalo za pomenutu akciju najbolje govori podatak da je, kako kažu u Exit timu, u poslednjim satima akcije sajt “HYPERLINK” http://exitfest.org”exitfest.org zabeležio jednu od najvećih poseta ikada.

Sudeći po interesovanju koje su proizvele rane objave prvih izvođačaa, ovogodišnje izdanje nadmašiće čak i prethodno, rekordno izdanje Exit Avanture – kaže se u saopštenju.

Iz Exit tima poručuju da su od petka u prodaji ulaznice za Exit festival po ceni od 5.990 dinara, što, kako se ističe u saopštenju, predstavlja uštedu od 55 odsto u odnosu na finalnu cenu, dok se ulaznice za Sea Dance festival prodaju po ceni od 3.990 dinara, što je popust od 60 odsto u odnosu na krajnju cenu.

Ulaznice za Exit avanturu prodaju se po zbirnoj ceni od 6.990 dinara, sa 60 odsto popusta u odnosu na finalnu cenu te jedinstvene festivalske avanture.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, dok će treći po redu Sea Dance festival biti održan od 14. do 16. jula.

Izvor: Tanjug
Foto: Exit