Početna Gradske teme Novi Sad Business Run 2. septembra na Štrandu i Sunčanom keju

Novi Sad Business Run 2. septembra na Štrandu i Sunčanom keju

0

Serija poslovnih trka kao novi optimizam za zaposlene

Pod sloganom Novi optimizam serija poslovnih trka Serbia Business Run kao najveći tim bilding događaj u zemlji se vraća u gradove Srbije. Pod novom krilaticom, a nakon pandemije, organizatori u 2021. najavljuju ponovno okupljanje, trčanje i druženje zaposlenih u Beogradu, Nišu, Subotici i Novom Sadu.

Trka u Novom Sadu biće održana u četvrtak, 2. septembra u 18 časova na Štrandu i Sunčanom keju.

I ove godine zaposlene očekuje bogat startni paket, a nakon istrčanih ili ishodanih 5k biće održana After Work & Run žurka!

Ko ne trči, navija!

Nastala sa ciljem da motiviše poslodavce i zaposlene da vode više računa o zdravlju, a samim tim i motivaciji za posao i društvenoj odgovornosti ova serija poslovnih trka od 2016. godine okuplja više od 700 kompanija i 10.000 zaposlenih.

Novina Serbia Business run su i navijački paketi za sve kolege koji iz bilo kojih razloga ne mogu da istrče ili prehodaju 5k, a žele da učestvuju u događaju i budu deo tima. “Ko ne trči, navija!” je ideja koja okuplja sve zaposlene, ali i članove porodica, u ovom jedinstvenom tim bildingu u Srbiji. U paket je uključena večera i piće, pristup trkačkom gradu i žurka.

Pravilnik trke

Svaki tim se sastoji od minimum 1 učesnika, bez ograničenja u maksimalom broju učesnika po timu. Trka nije štafetna, svaki trkač/ica trči celu dužinu trke. Pobednik je onaj tim koji ima najmanje zbirno vreme za prva tri učesnika u timu. Trka nema vremenski limit, možete pešačiti ili kombinovati trčanje i hodanje. Svaka kompanija prijavljuje jedan tim bez obzira na broj učesnika.

Nagrade

Kompanije i njihovi zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama: Najbrži tim (najbolje zbirno vreme prva tri trkača u timu), NajFIT kompanija – kompanija sa najviše trkača, Najbrži kolega i Najbrža koleginica. Najbolje očekuju pehari kao i robne nagrade partnera.

Prijavite vaš tim u 3 jednostavna koraka

Prijave za trku u Novom Sadu traju do 26. avgusta, a više informacija možete videte na linku: https://www.serbiabusinessrun.com/novisad/

Trčite humanitarno: obezbedite VIP status podržavajući Divac Stipendiste

Tokom 2019. Serbia Business Run je zajedno sa Divac Fondacijom sakupila 960.000 din i omogućili 10 stipendija za dalje školovanje talentovanih srednjoškolaca iz socijalno ugroženih porodica. Svaka kompanija koja i ove godine odluči da donira stipendije imaće jedinstven VIP status na trci u okviru DIVAC CHARITY ZONE, koja uključuje brojne pogodnosti za kompanijski tim na trci.

Više o humanitarnom karakteru trke možete videti na linku: http://www.serbiabusinessrun.com/charity/

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo