Početna Gradske teme Novogodišnji koktel Color Press Grupe: Dodeljene diplome polaznicima Škole za urednike i...

Novogodišnji koktel Color Press Grupe: Dodeljene diplome polaznicima Škole za urednike i novinare

20

 

Sinoć je u svečanom salonu Spensa održan novogodišnji parti Color Press Grupe na kojem su tradicionalno dodeljene diplome polaznicima jesenjeg kursa Škole za novinare i urednike koji su ujedeno devetnaesta generacija koju je iznjedrila ova eminentna kompanija.

25

Petnaest polaznika je nakon tri meseca dobilo priznanja od svoje mentorke Mirjane Pantoš a najbolji od njih će zasigurno imati priliku da pokažu svoje veštine na medijskom nebu. Brojne zvanice su uživali u predivnim zvucima Florijana Balaža i orkestra “Limanski bećari” a za dobro raspoloženje potrudila se Vinarija Zvonka Bogdana sa vrhunskim belim sortama vina.

24

Na kraju večeri izvučene su i nagrade, 7 puta po dve karte za koncert Zdravka Čolića, koji je odmah nakon gala večeri u svečanom salonu, počeo u velikoj dvorani Spensa. Color Press Grupa je i svojim zaposlenima obezbedila karte za koncert i ovim gestom se zahvalila za još jednu uspešno završenu radnu godinu svom timu.

Nekoliko polaznika već je imalo priliku da svoje tekstove objavi u štampanim izdanjima i na portalima Color Press Grupe. Svi polaznici će u narednim mesecima obavljati praksu u magazinu i na portalu “Lepote i zdravlja”.

32 27 22 21 26 19 23 28 29 30 31 34 35 36 37 42 41 40 38 39

Autor: Bojana Šević