Početna Gradske teme “Novosadska cvetna pijaca” danas i sutra na platou ispred Spensa

“Novosadska cvetna pijaca” danas i sutra na platou ispred Spensa

0

Četvrta “Novosadska cvetna pijaca” u jesenjem ciklusu održaće se danas i sutra, 1. i 2. oktobra, na platou ispred SPENS-a. Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19.00 časova, a u subotu od 8.00 do 17.30 časova.

Cilj organizovanja ovih događaja je promocija malih proizvođača i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost, navodi se u saopštenju organizatora.

Na “Novosadskoj cvetnoj pijaci”, predstaviće se proizvođači i izlagači cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane, umetničkih zanata. Izlagači su pripremili ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, ručno proizvedeno i ukrasno… Kao i do sada svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača.

Sledeća “Novosadska cvetna pijaca” je planirana za 8. i 9. oktobar 2021. godine.

“Molimo sve posetioce “Novosadske cvetne pijace”, da pravilno nose maske za lice i da održavaju rastojanje od 1,5 metra ukoliko je moguće, kako bismo svi bili bezbedni”, dodaje se u saopštenju Pokreta gorana Novog Sada.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay