Početna Gradske teme Novosadski PIO Fond i gradska preduzeća potpisali sporazum o pogodnostima penzionerskih kartica

Novosadski PIO Fond i gradska preduzeća potpisali sporazum o pogodnostima penzionerskih kartica

0

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić sa direktorom Pokrajinskog PIO Fonda Slavkom Imrićem i direktorom Filijale Novi Sad Fonda PIO Borisom Jevtićem, prisustvovao je potpisivanju Sporazuma o saradnji između Republičkog Fonda PIO – Filijala Novi Sad i novosadskih preduzeća koje će putem putem penzionerske kartice nove generacije pružati pogodnosti penzionerima.

“Posebno mi je drago što danas prisustvujem potpisivanju Sporazuma sa novim društveno odgovornim kompanijama koje nude pogodnosti za naše penzionere. Pogodnosti koje im je država omogućila od 1. oktobra mogu da koriste naši najstariji sugrađani. Mislim da smo ovim projektom svi zajedno pokazali da nam je briga o penzionerima prioritet i da je briga o penzionerima jedan od naših nacionalnih interesa”, istakao je gradonačelnik Đurić.

U Novom Sadu je dosad potpisano 22 sporazuma sa društveno odgovornim kompanijama (17 privatnih kompanija i sa 5 javnih preduzeća) koji su prepoznali značaj penzionerskih kartica, a juče su potpisani sporazumi sa još trideset dve nove kompanije koje su se priključile inicijativi Republike Srbije i prepoznale značaj ovog projekta.

Gradonačelnik Đuruć se zahvalio svim društveno odgovornim kompanijama koje su pokazale da im je briga o penzionerima važna, kao i najstarijim sugrađanima, našim penzionerima, najistrajnijem i najodgovornijem delu našeg društva, i poželeo im dobro zdravlje i mnogo puta korišćenu Penzionersku karticu na njihovo zadovoljstvo.

Izvor: NoviSad.rs
Foto: NoviSad.rs