Početna Gradske teme Obezbeđeno dezinfekciono sredstvo natrijum hipo-hlorita za građane

Obezbeđeno dezinfekciono sredstvo natrijum hipo-hlorita za građane

0

Grad Novi Sad je obezbedio dezinfekciono sredstvo natrijum hipo-hlorita za potrebe održavanja i punjenja dezobarijera, a punktovi za preuzimanje sredstva obezbeđeni su na više lokacija.

Građani mogu preuzeti dezinfekciono sredstvo za dezobarijere u JP Sportski i poslovni centar “Vojvodina”, službeni ulaz 3, od 7.30 do 16 časova, u krugu preduzeća JKP “Stan” na adresi Lasla Gala 22, glavni ulaz, od 12 časova do 16 časova i ukrugu Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća “Novi Sad”, Futoški put 46, glavni ulaz, od 12 časova do 16 časova.

Po dezinfekciono sredstvo za dezobarijere treba da dođu profesionalni upravnici zgrada ili predsednici skupštine stanara koji treba da ponesu adekvatnu i sterilinu ambalažu ili kanistere do 50 litara.

Sredstvo natrijum hipo-hlorita je razblaženo 9:1 i spremno odmah za upotrebu, a uz njega građanima će biti uručeno i uputstvo za upotrebu.

Podsetimo, Grad Novi Sad je u aprilu mesecu postavio dezobarijere ispred više od 4.700 ulaza u stambene zgrade za kolektivno stanovanje.

Izvor: Novisad.com
Foto: Ilustracija/Pixabay