Početna Gradske teme Od danas izmena režima saobraćaja na delu Bulevara kralja Petra

Od danas izmena režima saobraćaja na delu Bulevara kralja Petra

0

Novosadska toplana danas, 14. jula u okviru radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara oslobođenja i Gagarinove ulice, započinje radove na Bulevaru kralja Petra I.

Radovi će biti u zoni raskrsnice sa Gagarinovom i Ulicom Branimira Ćosića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Za vreme izvođenja radova u ovoj fazi biće zabranjen saobraćaj u jednoj saobraćajnoj traci Bulevara kralja Petra I, u delu od Bulevara oslobođenja do Gagarinove ulice zbog čega će se u drugoj saobraćajnoj traci saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine kretanja vozila do 30 km/h i ukida se biciklistička staza u zoni radova.

Takođe, biće onemogućeno skretanje levo u Ulicu Branimira Ćosića sa Bulevara kralja Petra I, dok će u suprotnom smeru, u raskrsnici Bulevara Oslobođenja i Bulevara kralja Petra I, biti onemogućeno skretanje levo ka Železničkoj stanici i vozila koja se kreću Bulevarom oslobođenja u smeru od Železničke stanice ka Mostu slobode, neće moći da skreću desno na Bulevar kralja Petra I.

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 24. jul ove godine, dok će o narednim fazama javnost blagovremeno biti obaveštena.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay