Početna Gradske teme Od danas na Trgu slobode: Večeras nastupaju hor “Čuperak”, 0 Dvaes 1...

Od danas na Trgu slobode: Večeras nastupaju hor “Čuperak”, 0 Dvaes 1 i DJ Orange Man!

0

10

Druženje sa dečjim horovima, novosadskim bendovima i DJ-ejevima nastavljamo od danas na Trgu slobode.

“Novosadski Winter Fest” je prethodnih nekoliko dana bio smešten u Zmaj Jovinoj ulici zbog gradskog dočeka Nove godine, a od danas smo ponovo na Trgu slobode.

Singing Christmas Tree od 18h ugostiće hor “Čuperak” iz Kikinde. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Nakon najmlađih, od 19h na centralnoj bini, slušamo “0 Dvaes 1” koji će nastupiti u sastavu DJ – Maelstorm, Ringee, TauOcg i KizOcg koji su nam rekli da su oduševljeni NS Winter Festom, ali i najavili sjajnu žurku:
“Mogu vam reći da sam oduševljen celom organizacijom, ovo do sad se nije moglo videti u gradu. Omogućti građanima skoro svakodnevni muzički program i animiranje istih lepo ukrašenim centrom grada, fijakerima kao i kućicama gde mogu da se zagreju uz kuvano vino i priušte sebi razne poslastice. Prava praznična atmosfera, sve pohvale zaista. Očekujte ogrmonu energiju i pre svega dobru žurku. Pored naših pesama koje ćemo izvoditi, naš DJ će puštati razne mixeve pesama, elektronike, dubstepa i sl.”

Od 20h slušamo DJ Orange Man.
Kao i do sada, u drvenim kućicama koje su postavljenje na Trg slobode i Pozorišni trg, možete kupiti rukotvorine, dekupaž predmete, prazničnu dekoraciju, poklone, nakit, slane i slatke gurmanluke, kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, punč i drugo.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

Autor: Nshronika

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here